Sparrisen 1

Par- och radhus i lungt område

Vid en lugn återvändsgata med naturen runt knuten bygger Höganäshem par- och radhus. I det nya kvarteret vid Steglinge uppförs totalt 15 ljusa och moderna radhuslägenheter mellan stad och land. Här bor du granne med naturen, men med Höganäs centrum och havet inom ett bekvämt cykelavstånd.

Här byggs lägenheter i varierande storlekar från kvadratsmarta tvåor på 59 kvm till rymliga fyror på 86kvm. Alla lägenheter har egen ingång, uteplats och parkeringsplats i anslutning till bostaden. Lägenheterna hyrs ut med kallhyra, golvvärme är installerat i alla lägenheter och värms upp via en frånlufts värmepump. Uppvärmningskostnaderna går via hyresgästens egna elabonnemang.

Höganäshems uppdrag är att bygga bostäder för alla kategorier människor som vill bo i vår kommun. Ibland till yngre, ibland till äldre, ibland lite dyrare och ibland lite billigare. I detta projekt vill vi rikta oss till våra befintliga hyresgäster som idag bor i flerfamiljshus men drömmer om en egen liten täppa eller uteplats.

Storlek Antal Area m2 Kall hyra kr/mån*
3 rok 4 73 8 066
4 rok 4 84 9 169 

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=f4106f4e-3104-40d2-8585-3d96e9ee708a

 

 

 

Med reservation för eventuella avvikelser. 

  • SPARRISEN 1

  • För närvarande kan du inte anmäla dig på etappen.
FAKTA


Publiceras för sökande:
 
11-17 februari

Planerad inflyttning:
1 augusti 2021

Adress:
Sjöcronavägen 19-23

Uthyrningspolicy:

Höganäshems befintliga hyresgäster (gäller ej korttidskontrakt) har företräde till lägenheterna. Köpoäng gäller men endast nuvarande hyresgäster på Höganäshem kan söka lägenheterna.

Kontakt:

För mer information om projektet kontakta Rialda Coralic på 042-33 71 37  eller rialda.coralic@hoganashem.se