AB Höganäshem

 

Sjöcrona etapp 3

Sjöcrona området har utvecklats starkt under de senaste åren. Flera större bostadsbyggen i form av radhus men även en större förskola har byggts inom området. Den nya bebyggelsen smälter väl in i den ursprungliga miljön bestående av villakvarter och grönområden.

Höganäshem uppför nu 64 st moderna hyreslägenheter med välplanerade planlösningar. Lägenheterna fördelas på två hus, det ena med fem våningar och det andra med sex våningar. Alla tillgängliga med hiss från entréplan. Gemensam tvättstuga, elektroniskt bokningsbar finns i bottenplan på båda husen.

Husen har fasader i röd/brunt tegel med balkonger till alla lägenheter.

I direkt anslutning till bostadshusen ligger lägenhetsförråden i friliggande byggnader. Detsamma gäller för miljöhus och källsortering.

I anslutning till husen finns det grönytor och gemensam uteplats i soligt söderläge. Bilparkeringar och garage finns att hyra inom området. Plats för cyklar alldeles utanför bostadshusen.

Lägenheterna har en öppen planlösning med stort ljusinsläpp, rymlig entré och möblerbara balkonger vilket ger en hög boendekvalitet. Väggarna är målade i ljusa färger och på golven ligger antingen ekparkett eller grå klinkerplattor. Porttelefon finns i entré med telefonapparat i alla lägenheter. Datauttag finns i lägenhetens alla rum utom toaletten. 

Välplanerade ljusa kök med direktkontakt med vardagsrummet och i nära anslutning till entrén.

  

 

Badrummen har grå klinkerplattor på golvet och vita kakelplattor på vägg. Förberedelser är gjorda för tvättmaskin och torktumlare.

I omedelbar anslutning finns parkområde med lekplats och möjlighet till olika utomhusaktiviteter. Inom ca 1 km radie finns vårdcentral, förskola, skola, affär, busshållplats lokal/regional buss.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

 

 

3D-rundvisning

Här kan du kika runt i en tvåa.
Gå på 360-rundvandring 
(Producerad av wec-360)

Lägenhetsväljare

I lägenhetsväljaren kan du se hyror och hur lägenheterna ligger, både i relation till varandra, tomten och solen.

Här kan du även se planritningar.

Gå till lägenhetsväljaren

 
FAKTA

Byggstart november 2017

Lägenheterna publiceras för sökande:

1-10 september 2018

Planerad inflyttning:

1 maj 2019

Adress:

Lergatan 4

Travgatan 7

Lägenhets storlekar/antal 

 1 rok  20 st   36 m2 
 2 rok  24 st  51-54 m2
 3 rok  20 st  60 m2

 

Ca 44 st p-platser för uthyrning kommer att finnas för dessa 2 fastigheter.

  

Kontakt

För mer information om projektet  kontakta Angela Strand på telefon 042-33 78 89 eller via e-post angela.strand@hoganashem.se

  

 

 

 

  • Sjöcrona etapp 3

  • För närvarande kan du inte anmäla dig på etappen.