Ett enkelt sätt att betala dina  hyresfakturor från Höganäshem.

Att betala via autogiro innebär att beloppet på din faktura automatiskt dras från ditt konto på förfallodagen. Det finns flera olika alternativ för hur du ansöker om autogiro.

SÅ HÄR GÖR DU 

ALTERNATIV 1
Gör anmälan om autogiro till Höganäshem genom att logga in och ansöka om autogiro på din egen internetbank. Detta är det säkraste sättet att ansöka om autogiro då dina kontouppgifter kontrolleras direkt av banken.

ALTERNATIV 2
Gör anmälan om autogiro genom att klicka på länkarna nedan.
Du kommer att skickas vidare till Bankgirocentralens anmälningsformulär. 

Anmälan autogiro AB Höganäshem  Detta är en digital blankett som du inte behöver skriva ut. 

Anmälan autogiro Höganäshem Kaktusen HB  Detta är en digital blankett som du inte behöver skriva ut. 

ALTERNATIV 3
Gör anmälan om autogiro genom att skicka in en anmälningsblankett till oss. Du kan ladda hem och skriva ut en anmälningsblankett eller ta kontakt med oss så skickar vi blanketten hem till dig. 

Blankett autogiro 

VILKEN DAG DRAS SÅ HÄR GÖR DU 
Autogiro dras alltid natten mot den sista i månaden om förfallodagen infaller en vardag. Om den infaller under en helgdag dras beloppet föregående bankdag/vardag.

TÄCKNING 
Det måste finnas täckning på kontot senast dagen innan förfallodagen. Det går inte att sätta in pengar samma dag som hyran ska dras. Skulle täckning saknas måste en manuell inbetalning göras omgående för att undvika försenings- och kravavgifter.

När du anmäler till autogiro får du inte längre någon pappersfaktura hemsickad. Du vet väl om att du hittar alla dina hyresfakturor på Mina Sidor?