FÖRNYA DITT BOENDE

NYTT PARKETTGOLV, TVÄTTMASKIN ELLER EN SÄKERHETTSDÖRR?

Med tillval kan du göra din lägenhet mer praktisk och personlig. Du betalar med en höjning av hyran.

Närbild på hand som håller i roller

Tillval är en möjlighet för dig att mot ett tillägg hyran både höja standarden och få en mer personlig stil i din lägenhet. Detta med exempelvis parkett på golven, en tvättmaskin, duschvägg eller nya luckor till köket.

Ett tillval är en höjning av lägenhetens standard och innebär en höjning av hyran. Reparations- och underhållsansvaret blir Höganäshems. Du som hyresgäst ansvarar för att produkterna vårdas och sköts enligt tillverkarens anvisningar. Tillvalsprodukten tillhör lägenheten och ska stanna i lägenheten om du flyttar.

Kostnaderna för tillvalen är förhandlade med hyresgästföreningen. 

Observera att alla tillval inte går att få överallt. I en del lägenheter kan vissa tillval fungera, i andra är de tekniskt omöjliga att installera. Fyll i dina önskade tillval i blanketten eller prata med kundservice så ser vi vad som är möjligt att genomföra i din lägenhet!

TILLVAL

Badrum

Kök

Trygghet & Säkerhet

Övriga tillval

UNDERHÅLL & TILLVAL-
VAD ÄR SKILLANDEN?


Tillval är något som höjer standarden i lägenheten, och hyran.

Underhåll höjer inte hyran, utan återställer funktionen i lägenheten. Underhållet görs vid behov och din bovärd bedömer när det är aktuellt för din lägenhet.

HUR GÖR JAG TILLVAL? 

1. Kolla i listan nedan över tillgängliga tillval, fundera själv
vad du skulle vilja uppgradera.

2. Fyll i blanketten och skicka den till Höganäshem eller kontakta kundservice och se om tillvalet är möjligt att få i din lägenhet.

3. Är det möjligt att installera tillvalet hos dig skickar vi ett avtal för underskrift ,och beställer sedan tillvalet som installeras efter överenskommelse. 

4. Hyreshöjningen sker först efter att tillvalet har installerats. 

 

Mer information

Tillval 2024