AB Höganäshem

 

Tillval och underhåll

Tillval

Höganäshem erbjuder olika tillval såsom köksrenovering (nya luckor, handtag, bänkskiva, kakel, blandare), inglasning av balkong, säkerhetsdörr, tvättmaskin/torktumlare m.m. Du kan titta på produktbladen för de olika tillvalen här till höger.

Köksväljaren

Klicka här för att kunna testa hur köket skulle kunna se ut med de valmöjligheter som vi erbjuder.

Kostnad

Vid våra tillval tecknas ett avtal, och kostnaden för tillvalet betalas med ett hyrestillägg. När tillvalet är installerat är det en standardhöjande åtgärd i bostaden som inte tas bort och hyrestillägget finns alltid kvar.

Tyvärr kan vi inte utföra tillval i alla våra bostäder. Kontakta din bovärd så får du svar på om vi har de tillval du önskar, och om vi kan utföra dem i just din bostad.

Underhåll

Lägenheterna målas och tapetseras med jämna mellanrum. Vi har periodiserat underhåll och renoverar vid behov, vanligtvis vart 12-14:e år. Detsamma gäller golv, spis, kyl och frys, fast med längre mellanrum.

Kan själv

Om du önskar att måla, tapetsera eller göra andra underhållsarbeten i din lägenhet på egen bekostnad så får du göra det, men det är viktigt att det blir snyggt gjort – på ett fackmannamässigt sätt.

Om arbetet inte blir godkänt vid en eventuell utflyttning, eller om du har använt extrema mönster eller färger, så blir du debiterad kostnaden för återställning av lägenheten.

 

Produktblad

Diskmaskin

Duschhörna

Duschkabin

Duschvägg

Handdukstork

Jordfelsbrytare

Kolfilterfläkt

Kombimaskin

Tvättmaskin/Torktumlare

Värmevakt

Övriga tillval