Månstorp 35 trygghetsboende 75+

Välkommen till ett modernt boende
Månstorp 35 är ett trygghetsboende för dig som fyllt 75 år.

Trygghetsboendet i folkparken omfattar två hus med en gemensamhetslokal och boulebana. Löparen 2 för dig som är 65+ och Månstorp 35 för dig som är 75+.

I gemensamhetslokalen ordnar trivselvärden tillsammans med de boende aktiviteter och sammankomster. Här finns även en övernattningslägenhet att hyra till nära och kära.

Lägenheterna är ljusa och på golvet ligger parkett i alla rum. Alla lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr och porttelefon. 
Köket är utrustat med kyl, frys, spis med keramikhäll och ugn utrustade med spisvakt, diskmaskin finns i alla lägenheter. Badrummen är helkaklade och har både tvättmaskin och torktumlare.

I direkt anslutning till bostadshusen ligger lägenhetsförråden i friliggande byggnad. Detsamma gäller för miljöhus, källsortering och cykelgarage. Bilparkeringar finns att hyra inom området och plats för cyklar finns alldeles utanför bostadshusen. 

Det är vår ordinarie kö som gäller med högst köpoäng som avgör vem som blir erbjuden kontrakt. Inget biståndsbeslut behövs men du behöver vara 75 år eller äldre.

Flygfoto Månstorp 35