Månstorp 32

Ett modernt, hållbart och långsiktigt boende.

På bästa tänkbara läge i Höganäs med närhet till strand, hav, affärer och restauranger. Bostadsområdet ligger bara ett par hundra meter från stranden och erbjuder trivsam och trygg bostadsmiljö med mycket grönska och stora möjligheter till fritidsaktiviteter, lek och rekreation.

Byggnaderna är byggda enligt miljöbyggnad silver och är miljöcertifierat. Båda byggnaderna har solceller på taket som producerar fastighetselen.

Naturligtvis uppfyller byggnaderna även kraven för tillgänglighet med hiss och entreérna mot Långarödsvägen är utrustade med porttelefon. Här finns 51 st lägenheter fördelat på 2 byggnader. Lägenheterna är från 1 rum och kök på 32-41 kvm till 4 rum och kök på 87-90 kvm. Det ena huset uppförs i sex våningar med totalt 23 lägenheter. Det andra huset kommer att ha sju våningar med 28 lägenheter och med en utbyggnad in mot parken i två våningar.

Lägenheterna är ljusa och luftiga med genomtänkta planlösningar och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. väggarna är målade i ljusa färger och golven har ekparkett i alla rum, förutom i hallen där golvet består av klinker. De rymliga badrummen är helkaklade med stilrent kakel och klinker. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänk och vägghängt skåp, samt handdukstork är som standard.

Flera lägenheter har sundsutsikt och nästan alla har utsikt över parken. Alla lägenheter, oavsett storlek har balkong, uteplats, terrass eller fransk balkong. De flesta med möjlighet att glasa in.

  

 

Adress:

Långarödsvägen 18 A-J

Närhet:

Affärscentrum: 150 m

F-9 skola: 650 m

Stranden: 200 m

 

Hiss:

Ja

Parkering:

Ja, finns att hyra

Anslutning till elbil, ja finns förberett på 2 platser.