GENVÄG MOT EN POÄNGFRI BOSTAD

En ungt par med hund som flyttar in i en ny lägenhet

GENVÄGEN- LÄGENHETER SOM DU KAN SÖKA UTAN ATT FÖRLORA DINA KÖPOÄNG

I våra bostadsområde nedan hittar du lediga lägenheter som du kan hyra utan att ha flest köpoäng. Med andra ord; till dessa lägenheter är det ingen kö.

  • INGEN KÖ
  • FLEXIBEL INFLYTTNING
  • BEHÅLL DINA KÖPOÄNG

Vi har ett pågående projekt under våren med ett flertal nyrenoverade lägenheter som kommer bli tillgängliga från maj 2024 till juli 2024 som man kan söka utan att förlora sina köpoäng.
Detta innebär att du som är i behov av bostad snabbt kan komma in på bostadsmarknaden men även du som sitter med många poäng och väntar in drömlägenheten som aldrig blir ledig får behålla dina poäng.

Är du mellan 16 och 25 år kan du söka våra ungdomsbostäder. De är mindre lägenheter med låg hyra som är till för att unga lättare ska komma in på bostadsmarknaden.

Läs mer här om student & ungdomslägenheter

Det finns även några lediga bostäder redan idag som du kan söka utan köpoäng.
Se mer under lediga lägenheter.

GÄLLER ENDAST BOSTADSOMRÅDET VERKSTADEN &
STUDNET/UNGDOMSBOSTÄDER PÅ OMRÅDET KOLONIN
Adress: Vattugatan, Väsbygatan, Svarvaregatan, Kolgatan & Långarödsvägen 42.
Lediga lägenheter område Verkstaden

Verkstaden bildcollage, Genvägen


Verkstadsområdet är under stark utveckling. Bebyggelsen smälter väl in i den ursprungliga miljön bestående av villakvarter och grönområden. Lägenheterna är fördelade på fastigheter med fyra våningar, husen har fasader i rött och gult tegel med balkonger till de flesta lägenheter.

Lägenheter med stort ljusinsläpp och möblerbar balkong vilket ger en hög boendekvalitet. Väggarna är målade i ljusa färger och på golven ligger antingen ekparkett eller grå klinkerplattor. Ni har tillgång till öppet fibernät med ett uttag i lägenheten. Badrummet har grå klinkerplattor på golvet och vitkaklade väggar, vikbara duschdörrar, handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp samt kombimaskin (tvätt/tork). Ljust kök med vita köksluckor och kromade handtag, spis med keramik häll och varmluftsugn, kyl & frys samt diskmaskin, matplats i direkt anslutning till vardagsrummet. Det finns gott om förvaring, garderober med vita dörrar och kromade handtag.

I källarplan ligger lägenhetsförråden som är troaxförråd. I separat byggnad på gården ligger miljöhus med källsortering. I anslutning till husen finns grönytor och gemensam uteplats i soligt söderläge. Bilparkeringar och garage finns att hyra separat inom området, i mån av tillgång. Plats för cyklar alldeles utanför bostadshusen. Finns cykelgarage att hyra. Här hyr ni en egen numrerad plats i låst cykelgarage.

Student genvägen

Studentlägenheterna är yteffektiva och klarar de moderna byggkrav som krävs idag. Trots sin yteffektivitet så finns det både kombimaskin, tvätt/tork och diskmaskin i lägenheterna samtidigt som man har ett gemensamt "vardagsrum" i korridoren för umgänge. I korridoren finns det separat förråd om ca 2 kvm.

Rummet har vita väggar och en melerad platsmatta i toner av vit/grå/svart, köket har vita skåpsluckor med kromade handtag, svartmönstrad bänkskiva, kyl/frys. Toaletten har vita väggar med svart våtrumsmatta, spegelskåp över handfat.

Området ligger alldeles i utkanten av centrala Höganäs, ett stenkast från bland annat en grundskola, kommunens gymnasium och en större matvaruaffär samt närhet till allmänna kommunikationer.

Lediga lägenheter område Kolonin

Illustration Genväg mot en poängfri bostad

Mer information

VERKSTADEN 2.0 VERKSTADEN LEDIGA LÄGENHETER SÅ HÄR GÅR DET TILL ATT SÖKA STUDENT- & UNGDOMSLÄGENHET SÅ HÄR GÅR DET TILL ATT SÖKA LÄGENHET STUDENT & UNGDOMSBOSTÄDER